چاکرای چهارم
چاکرای قلب
محل: قلب – مرکز قفسه ی سینه.
عملکرد: چاکرای عشق، خویشاوندی، دلسوزی و پروردن.
*«همدلی» با زندگی: عشق آسمانی/ عشق بی چون و چرا، بخشندگی و رو راستی.
*احساس همانندی.
*ارتباط سه مرکز جسمی/ احساسی پائین تر را به سه مرکز ذهنی/ روانی بالاتر برقرار می کند.
*گاهی در زنان چاکرای «قلب بالا» نامیده می شود. چاکرای «قلب پائین» دومین چاکراست ( رحم / تمایلات جنسی)
بندها: بند در چاکرای چهارم به این معنی است « من عاشق تو هستم» یا « من تو را دوست دارم».
*شاید مایل باشید بندها را در چاکرای چهارم حذف کنید، اگر تنها برای وجود شخص یا انرژی در بدن شما باشد؛ هر چند این بندها نیز مانند بقیه محو شدنی نیستند.
تأثیرات ذهنی، احساسی: اندوه، بخشش، تشخیص قضاوت، خشم برطرف نشدنی، دشمنی و انتقاد کردن، خود محوربینی، رنجش، ترس، دلخوری، کم شدن عشق به زندگی، ناتوانی ابراز عشق به خود یا دیگران، ناتوانی در پذیریش عشق. اگر «قلب پائین» در زنی از طریق تجاوز به عنف، یا زنای با محارم گرفته شده باشد (خشونت)، وی واقعاً نمی تواند قلب بالای خود را باز کند تا هنگامی که جراحت بهبود یافته و روند سلامتی آغاز گردد.
تأثیرات تندرستی: مشکلات قلبی (گرفتگی شریان های قلب، سکته ی قلبی)، ناپایداری احساسی، مشکلات تنفسی، اسم، آلرژی، سرطان ریه، ذات الریه، برونشیت، سرطان پستان، برقراری ارتباط ضعیف، درد پشت، قسمت بالا، شانه یا میان پشت.
چاکرای پنجم
چاکرای گلو
محل: ناحیه ی گلو، پائین حنجره
عملکرد: چاکرای ارتباطات، منبع الهام، احساس شخصی و پیگیری رویاهای شخص.
*مرکزی که از آن «صدای درونی» و صداهای بیرونی را به طور واضح دریافت می کنید.
*توانایی دریافت خوراک، مسئولیت داشتن برای نیازهای شخصی.
*نیروی سخن گفتن و ادا کردن لغت، دانش بالاتر (درایت).
بندها: بند در چاکرای پنجم به این معنی است که «می خواهم با شما ارتباط برقرار کنم» و غالباً « می خواهم با شما صحبت کنم».
*بهترین کار برای از بین بردن بند در چاکرای پنجم است، چون یک بند بزرگ در چاکرای پنجم می تواند باعث گلو درد شود.
تأثیرات ذهنی، احساسی: تأثیراتی در بیان شخصی، ناتوانی در بیان احساسات واقعی، افکار و باورها برای کسی، ناتوانی در صحبت کردن با کسی، تأثیراتی در رابطه با عواقب رویاهای شخص و بهره گیری از نیروی وی برای آفرینش در دنیای مادی.
تأثیرات تندرستی: گرفتاری ها در پیوند و یا گفتار، لکنت زبان، مشکلات تیروئید، غده های متورم، TMJ (بیماری مربوط به فک)، گرفتاری های لثه، زخم های گلو و دهان، خمیدگی ستون فقرات، التهاب حنجره، زخم مزمن گلو، خراش حلق، افسردگی روحی، کم روئی.
چاکرای ششم
چشم سوم
محل: مرکز پیشانی، بین ابروها.
عملکرد: مرکز بصیرت (روشن بینی)، الهام، خرد، دید شخصی.
*این چاکرا، چاکرای تجسم، تخیل و بینش است.
*کارکرد دیگر این چاکرا این فرصت را به شما می دهد تا دریابید چه هنگامی افراد دیگر به شما فکر می کنند،که این شکلی از «تله پاتی ذهنی است»
بندها: بند در چاکرای ششم به این معنی است که کسی «در ذهن شما»ست – که به شدت به شما فکر می کند، یا درباره ی آنچه شما درباره اش فکر می کنید و یا شاید از آنچه درباره ی او فکر می کنید شگفت زده است.
*بهترین راه، از بین بردن بند در چاکریا ششم است چون این بندها می توانند باعث سردرد شوند.
تأثیرات ذهنی، احساسی: ترس از ارزیابی خود، مهارت های الهام و دانستن، استفاده ی نابجا ا زمهارت های عقلانی، ترس از باز بودن در برابر افکار دیگران، بدگمانی و نگرانی، درس نگرفتن از تجربیات زندگی.
تأثیرات تندرستی: گرفتگی های چشم، سردردها، عصب شناختی، نابینائی، ناشنوائی، گرفتاری های ستون مهره ها، سکته ها، ناتوانی های یادگیری، تنش روحی، کمبود تمرکز حواس، گرفتگی های سینوس، آشفتگی ذهنی، کمبود درک یا دید روحی.
چاکرای هفتم
چاکرای تاج
محل: بالای سر.
عملکرد: چاکرای «ذکاوت» یا کشف شهود، داشتن هدف های بزرگ در زندگی.
*اراده مالکیت بدن
*نگرش، اعتقاد، ارزش، اخلاق، شجاعت و انسان دوستی.
بندها: بند در چاکرای هفتم به این معنی است «می خواهم شما را مهار کنم». یا شاید، «از شما می خواهم آموزه های مرا دنبال کنید».
*بعضی از گوروها (پیشوای روحانی در آیین هندو) و مذاهب، بندها را در چاکرای هفتم جای می دهند، بنابراین شما آموزه های آن گوروی ویژه، مذهب، گروه و مانند اینها را دنبال خواهید کرد.
*بعضی از آموزگاران «روحانی» یک بند موقتی در چاکرای هفتم برای دانش آموزان یا مریدان شان ایجاد می کنند تا یادگیری را ساده کند.
*بند را در چاکرای هفتم از بین ببرید، زیرا مزاحم «اراده ی» شماست.
تأثیرات ذهنی احساسی: ناتوانی در اعتماد کردن به زندگی، نفی از خودگذشتگی ناتوانی برای دیدن الگوی بزرگتری در زندگی، عدم اعتقاد، کمبود الهام، نفی انسان دوستی، ناتوانی برای تصمیم گیری، گیجی.
تأثیرات تندرستی: از دست دادن اراده، فلج شدن، سرطان استخوان، گرفتاری های اسکلتی، بیماریهای دستگاه عضلانی و دستگاه عصبی، اختلال های ژنتیک، ناخوشی های مهلک، گرفتاری های مغز، اختلال غده ی صنوبری.
بدلیل حفظ حقوق مولف، متن کامل کتاب در این سایت ارائه نمیشود.
بخش بعدی متن را میتوانید در بنیادهای چاکرا درمانی (قسمت آخر) مطالعه نمایید.