در بازار میدان قلعه کرمان، بنای تاریخی بنام کاروانسرای لحاف دوزها کوزه گران قرار دارد که دارای ده حجره می باشد. از آنجا که در کاروانسرای کوزه گران، لحاف دوخته می شد به نام کاروانسرای لحاف دوزها نیز معروف می باشد. کاروانسرای لحاف دوزهای کوزه گران کرمان در اردیبهشت ماه سال 1380 هجری شمسی به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
قدمت کاروانسرا، به اواخر دوره قاجار و نزدیک به 100سال می رسد. کاروانسرای کوزه گران کرمان از لحاظ سبک معماری با دیگر کاروانسراها متفاوت می باشد و در حال حاضر نسبت به دیگر کاروانسراهای شهر، جدیدتر می باشد.
کاروانسرای لحاف دوزها، در دل بازار کرمان واقع شده و همچون بسیاری از کاروانسراهای دوران قاجاریه شامل دو درب بزرگ بوده است. در واقع دربی که منتهی به کوچه میدان اصلی بازار یعنی میدان قلعه بوده، برای ورود کالا و خدمات به کاروانسرا مدنظر گرفته شده و درب دوم که به بازار راه دارد به منظور تردد به بازار طراحی شده است.
در حقیقت وجود درب ها، جهت آسایش و راحتی حال تاجرها و مسافرانی که قصد عبور از راه پر پیچ و خم بازار را نداشتند ساخته شده، تا آن ها مجبور نباشند کالاهای خریداری شده را از مسیر بازار به بیرون شهر ببرند.
کاروانسرای کوزه گران از خشت های آن دوره ساخته شده است. هم چنین درب های بزرگ چوبی در تزئین کاروانسرا به کار گرفته شده است.
در حال حاضر، آنچه از این بنای تاریخی به چشم می خورد، اینست که درهای حجره همچنان همان درهای قدیمی می باشد که چند متر از سطح زمین فاصله دارند و بر در بیشتر حجره ها، قفل های قدیمی زده شده که گواه بر فراموشی کسب و کار در این بازار است.
هم چنین وقتی به میانه بازار قلعه می رسیم در چوبی بزرگی را نظاره گر می شویم که بر روی آن نام کاروانسرای کوزه گران نوشته شده و شاید این نوشته تنها نشانی از هویت این کاروانسرای تاریخی باشد که باقی مانده است.