Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

12 روش برای مقابله با گرمای تابستان.

12 روش برای مقابله با گرمای تابستان.

گرما واقعیتی است که تقریبا سالی یک بار آن هم در فصل تابستان رخ می‌دهد. به این منظور برای جلوگیری از بروز مشکلاتی در سلامتی انسان بویژه در کودکان و افراد مسن راه‌حل‌هایی توصیه می‌شود.

گرما واقعیتی است که تقریبا سالی یک بار آن هم در فصل تابستان رخ می‌دهد. به این منظور برای جلوگیری از بروز مشکلاتی در سلامتی انسان بویژه در کودکان و افراد مسن راه‌حل‌هایی توصیه می‌شود. در این راستا 12 روش بر اساس تحقیقات صورت گرفته برای مقابله با گرمای تابستان توصیه می‌شود:

1- از خانه در ساعات اوج گرما مگر در مواقع ضروری خارج نشوید ( بین ساعات 11 صبح تا 18 بعدازظهر)

2- مصرف حداقل 2 لیتر آب در روز حتی اگر احساس نیاز به آشامیدن آب نمی‌کنید.

3- مصرف غذاهای سبک و کم حجم در فصل گرم تابستان بویژه مصرف میوه و سبزی تازه در هر روز و استفاده نکردن از غذاهایی که بیش از یک روز در یخچال مانده است.

4- مصرف نکردن نوشیدنی‌های حاوی کافئین در تابستان.

5- محدود کردن حرکات ورزشی و جلوگیری از ورزش‌های شدید به‌خصوص در ساعات گرم.

6- استفاده از لباس‌های نازک با رنگ‌های روشن و کلاه برای حفاظت از سر در مقابل نور مستقیم آفتاب و استفاده از عینک‌های آفتابی.

7- در روزهای تابستان پنجره‌های منزل را با پرده و کرکره محفوظ نگه دارید تا نور خورشید به‌طور مستقیم در خانه نتابد.

8- بستن پنجره در روزهای گرم تابستان و باز کردن آن در هنگام شب که هوا خنک‌تر است.

9- برای کاهش دمای بدن باید در تابستان هر روز استحمام کنید اما در این فصل نباید برای دوش گرفتن از آب خیلی سرد استفاده کرد، چراکه این اقدام برای سلامتی انسان بسیار مضر است.

10- درجه حرارت منزل در روزهای گرم تابستان با توجه به استفاده کردن از فن و کولر و ایجاد تعادل با محیط بیرون باید بین 24 تا 26 درجه سانتیگراد باشد. نوشیدن آب فراوان برای جلوگیری از کم‌آبی بدن و پوشیدن لباس‌های نازک در زمان فعالیت بدنی ضروری است. باید از روشن کردن اجاق گاز‌، آبگرمکن و دیگر وسایل گرمایشی به مدت طولانی برای جلوگیری از مصرف بیش از حد انرژی جلوگیری شود.

11- استفاده از آفتاب‌گیر برای خودروهایی که برای مدت زمان طولانی در مکانی پارک شده لازم و ضروری است. زمانی که وارد خودرو می‌شوید ابتدا برای مدتی درب خودرو را باز نگهدارید سپس شیشه‌ها اتومبیل را پایین بکشید و شروع به حرکت کنید بعد از مدتی حرکت کولر خودرو را برای کاهش دمای داخلی خودرو روشن کنید. با توجه به اینکه دمای هوای خودرو رو به کاهش است به این منظور باید کمی پنجره خودرو باز باشد تا تعادلی بین هوای داخل و خارج ایجاد شود، چراکه این امر باعث سکته در افراد می‌شود.

12- باید در این فصل به ذخیره دارو در منزل توجه شود و داروها را به صورت بسته‌بندی شده دور از گرما و نور مستقیم خورشید در هوای گرم تابستان نگهداری کرد. بهتر است که در تابستان داروها در دمای بین 25 تا 30 درجه سانتیگراد نگهداری شود. باید به خاطر داشته باشید که نور، هوا، رطوبت و درجه حرارت می‌تواند بر میزان تاثیرگذاری دارو در بدن موثر باشد و اگر نسبت به خوردن دارویی شک دارید با داروساز خود مشورت کنید.

برای شرکت در مسابقه و پاسخ به سوالات وارد سایت شوید اگر عضو نیستید ثبت نام کنید


یادبان، نکوداشت یاد رفتگان

اطلاع رسانی

کافه خوندنی

مقاله بخوانید، جایزه نقدی بگیرید

از اول خرداد 1400

هر هفته 10 جایزه

100 هزار تومانی و 5 جایزه 200 هزار تومانی

هر ماه یک جایزه یک میلیون تومانی

و 2 جایزه 500 هزار تومانی

برای ثبت نام کلیک کنید

اعضا سایت، برای ورود کلیک کنید . . . 

 

اطلاع رسانی

آمار

  • بازدید امروز: 6166
  • بازدید دیروز: 2621
  • بازدید کل: 23900218