Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

۱۸ نوع خوراکی مختلف همراه با تاثیر و چگونگی‌ فعالیت آنها برای سلامت مغز.

۱۸ نوع خوراکی مختلف همراه با تاثیر و چگونگی‌ فعالیت آنها برای سلامت مغز.

زوال عقل و ناراحتی‌ها و بیماریهای مربوط به مغز مانند آلزایمر دیر یا زود به سراغ بسیاری از ما می‌آيد.
آنچه ما می‌خوریم تاثیر قدرتمندی بر روی انرژی مغز و چگونگی‌ انجام کارها به وسیله ذهن و حالت عمومی ما دارد. تمرکز ما در اینجا روی آن دسته از مواد است.

 آنچه ما می‌خوریم تاثیر قدرتمندی بر روی انرژی مغز و چگونگی‌ انجام کارها به وسیله ذهن و حالت عمومی ما دارد. تمرکز ما در اینجا روی آن دسته از مواد غذائی خاص است که موجب افزایش نورونها و ارتباط متقابل در مغز می‌شود. خوراکی‌های این فهرست می‌توانند به ما در تمرکز، افزایش حافظه، تنظیم مهارتهای حسی و حرکتی‌، حفظ انگیزه، تسریع سرعت زمان واکنش، کنترل استرس و حتی تقلیل سرعت پیر شدن سلول‌های مغزی کمک کنند.

 با ما همراه باشید و با ۱۸ نوع خوراکی مختلف همراه با تاثیر و چگونگی‌ فعالیت آنها برای سلامت مغز آشنا شوید که برای هر رژیم غذایی ضروری است.

 ۱- روغن زیتون: غنی از پلی فنول هاست که جزء آنتی اکسیدان‌های قدرتمند در حفاظت از مغز به شمار می‌آید.

 ۲- روغن نارگیل: همزمان با افزایش توانایی نورون‌های مغز در مصرف انرژی، موجب کاهش تولید رادیکال‌های آزاد مخرب هم می‌شود. دارای چربی اشباع شده است که ماده مغذی ضروری برای عملکرد درست غشاهای سلول مغز می‌باشد.

 ۳- ماهی سلمون: منبع طبیعی DHA روغن امگا ۳ است. DHA نقش اساسی در حفظ سلامت سلول‌های مغزی داشته و به تحریک رشد سلول‌های مغزی در مرکز حافظه مغز کمک می‌کند.

 ۴- بلوبری: مملو از آنتی اکسیدان‌های محافظ مغز است. بلوبری به کاهش تورم و التهاب که عامل اصلی بیشتر اختلالات زوال مغز هست نیز کمک می‌کند.

 ۵- زردچوبه: با تاثیر بر روی DNA به کاهش التهاب کمک می‌کند. ۳۰۰۰ سال قبل به نقش مهم زردچوبه در سلامت مغز در کتب مقدس ودا اشاره شده بود.

 ۶- تخم‌مرغ: غنی از کولن، پیش ماده شیمیایی استیل کولین، یکی از اصلی‌ترین انتقال دهنده‌های نورونی است. بعلاوه تخم‌مرغ حاوی کلسترول است که مولفه مهم غشای سلول مغزی بوده و به عنوان آنتی اکسیدان محافظ مغز عمل می‌کند.

 ۷- برگ‌های قاصدک: غنی از فیبر پروبیوتیک است. فیبری که به پرورش رشد باکتری محافظ مغز در روده کمک می‌کند.

 ۸- گردو: غنی از انواع مواد مغذی در حفاظت از سلامت مغز می‌باشد که از آن جمله می‌توان به ویتامین E، چربی‌های امگا۳، مس، منگنز، و فیبر لازم برای باکتری محافظ مغز در روده اشاره کرد.

 ۹- تخم کدو تنبل: منبع غنی روی، ماده معدنی ایی که نقش مهمی در حافظه و عملکرد کلی مغز دارد.

 ۱۰- مارچوبه: غنی از فیبر پروبیوتیک در حفاظت از باکتریهای محافظ مغز در روده است. مارچوبه دارای مقادیر بالای مواد مغذی ضدالتهابی است.

 ۱۱- کلم پیچ: غنی از ویتامین‌های C، K، و A و همچنین پتاسیم و آهن است.

 ۱۲- کلم بروکلی: مملو از مقادیر بالای سولفوروفان است. این ماده شیمایی به سم زدایی، کاهش التهاب، و کنترل آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.

 ۱۳- آووکادو: غنی از چربی‌های مونو اشباع شده در راستای حفاظت از سلول‌های مغز است. روغن آووکادو به حفظ سطح سالم فشار خون کمک می‌کند.

 ۱۴- شکلات تلخ: غنی از پلی فنول است که به تقویت جریان خون در مغز کمک می‌کند.

 ۱۵- اسفناج: غنی از آنتی اکسیدان‌های محافظ مغز‌ به همراه ویتامین K، فولات و لوتین است.

 ۱۶- بادام: همانند ماهی‌های چرب، دارای میزان بالای اسیدهای چرب امگا۳ و مقادیر بالای ویتامین E است.

 ۱۷- ورزش: ورزش را هم به عنوان غذای روح در این فهرست قرار می‌دهیم. ورزش‌های هوازی با ترشح هورمون رشد و حفاظتی، سلول‌های مغز‌ را هدف قرار می‌دهند.

 ۱۸- کتاب خواندن: مطالعه و کتابخوانی هم مثل ورزش است ولی ورزش مستقیم مغز‌ است و در این فهرست به درستی قرار می‌گیرد.

 

برای شرکت در مسابقه و پاسخ به سوالات وارد سایت شوید اگر عضو نیستید ثبت نام کنید


یادبان، نکوداشت یاد رفتگان

اطلاع رسانی

کافه خوندنی

مقاله بخوانید، جایزه نقدی بگیرید

از اول خرداد 1400

هر هفته 10 جایزه

100 هزار تومانی و 5 جایزه 200 هزار تومانی

هر ماه یک جایزه یک میلیون تومانی

و 2 جایزه 500 هزار تومانی

برای ثبت نام کلیک کنید

اعضا سایت، برای ورود کلیک کنید . . . 

 

اطلاع رسانی

آمار

  • بازدید امروز: 2668
  • بازدید دیروز: 6030
  • بازدید کل: 23029320